lördag 11 juli 2009

R.I.P

Nu ger jag tillfälligt upp försöket med den här jäkla bebismössan. Andra försöket och jag är fortfarande helt off i storlek trots att jag har minskat ner den rejält. Mönster or no mönster. (Jag har misstänkt att jag inte har någon vidare sann uppfattning om omkretsen på ett bebishuvud och det visade sig vara alldeles sant när även fadern kunde ha mössan utan problem.)
Jag har blängt och surat i flera timmar. Det här mantrat jag brukar ha "att det är själva processen och inte slutmålet som räknas" är bara kvalificerat skitprat från min sida, iaf när det kommer till den här mössan. Hör ni ljudet? Rippe-ti-ripp...
Nåja. Den får gå i graven tills vidare och jag får ta tag i nåt annat projekt tills jag surat klart. Fisksockarna hade kunnat vara ett alternativ men de glömde jag i vännens bil efter en sen och lyckosam lupinjakt häromkvällen.

Hm..kan det vara så lyckosamt att jag får börja på nåt nytt nu utan det minsta dåligt samvete?
Tra-la-la...Tra-la-la...

2 kommentarer:

Paulina sa...

40 cm i omkrets ungefär brukar vara bra mått vad gäller bebisar. kanske någon cm extra. sedan kan jag ju tipsa om att sticka mycket resår och flätor på bebismössor. på så vis spelar egentligen inte storleken så stor roll eftersom den drar ihop sig och töjer ut sig efter bebisens huvud. :)

Jenny sa...

Tack Paulina!

Jag ska börja om med den här mössan efter ditt förslag när ilskan har lagt sig. :)