onsdag 23 november 2011

Och det är ju inte sämst.

När man inte kan sova så kan man fundera på stickning. Även om det kommer att resultera i en djävulusisk huvudvärk imorgon när väckarklockan slutligen ringer.
Ibland funderar jag på hur många projekt man kan ha som pågående i stickkorgen utan att det kan räknas som FÖR många. Ibland funderar jag på hur mycket garn man kan ha hemma innan man ÄR en garnhoarder. Ibland funderar jag på hur mycket man kan tänka på stickning innan det verkligen BLIR sjukligt.

Ett UFO- suddig höstvariant av Ishbel.

Jag behöver iaf inte köpa mer garn, that's for sure. Närmaste halvåret har jag tänkt att sticka från det jag har hemma i lådorna och det är inte fy skam det som man kan finna där. Det svämmar snart över av garn och regeln är att jag får inte köpa några fler förvaringslådor heller.
Det här är ju verkligen inget nytt löfte men det är värt ett försök.
Förra helgen surade jag lite över att jag inte var peppad på något av mina pågående projekt, jag plockade lite i dem och stickade lite slött på varje för att se om det fanns någon gnista kvar. Nej, var svaret på den frågan och jag behövde en quick fix.
På min 5mm rundsticka finns nu därför en cowl med löv i Mirasols Miski alpacka, ett garn så mjukt att man bara vill rulla sig i det. En rapport kvar innan jag kan maska av och jag har redan börjat planera & räkna för en till i svart Debbie Bliss Alpacka silk som ligger där någonstans långt ner i lådorna. Jag har räknat på ett garn i stashen, det ni!

Detaljer och bilder kommer senare i veckan, måste hitta lite dagsljus först!


Inga kommentarer: