onsdag 15 juni 2016

Helgen i bilder


Jag tog katten under armen och flög upp till Öjebyn över helgen. Jag snusade på hägg, Edith och (den bedårande) grannkatten gjorde upp om reviret och mamman njöt av sommaren. 


Majomaj, kvinnan av stål. 
När allt hopp var ute för ett drygt år sedan visade den här mamman alla tvivlare var skåpet ska stå. Hon ger aldrig upp, det är bara framåt som gäller och målet var alltid att gå och handla på Konsum själv, även när experterna tvivlade. I veckan tog hon så en promenad ute i solen alldeles på egen hand som om det var den självklaraste saken i världen efter en stor stroke. Jag slutar aldrig imponeras av vilken styrka det finns i henne. Jag hoppas jag har en bråkdel av det där om det behövs en dag. Fina, tokiga mamma, grattis på mors dag! ❤️


Norrbotten bjöd på ljusa nätter. Vid 2-tiden fick vi tvinga oss själva mot sängen, varken människor eller katter ville sova.


Jag röjde upp en del i älskade kyrkstugan där allt bråte efter föräldrahemmet samlats och öppnade äntligen upp för sommarsäsongen, lagom till att juni månad börjar. 

 
Jag njöt av en enkel sjalstickning med en icorduppläggning i Madelinetosh merino light, i färgen Dachshund som jag köpte i Paris förra året. Jag har provat säkert 4 olika mönster till det här garnet under året men inget blev bra förrän nu. Jag behövde mindless knitting och det här garnet förtjänar att stå själv i rampljuset.  Den här sjalen kommer att bli så fancy till skinnjacka i höst, helt fantastiska färger! 


Edith intog viloläge under större delen av helgen. Reviret är nu under förhandling. 

Inga kommentarer: