torsdag 22 oktober 2009

I fick e il

För 1 år sedan köpte jag ett hemarkiv att förvara mina stickmönster i och smidde stora planer på hur jag sen skulle organisera det. Men tiden gick och livet kom emellan.
Mönster i alla former åkte ner huller om buller, högarna med utskrifter samlades lite överallt i mina berömda plastmappar, runt om i hemmet och det där har gnagt i mig varje gång jag har letat ett mönster. O-ordning i mönsterhögen går ju rakt inte för sig och sent ikväll fick jag ett il.

Började sortera.
Slängde kopior.
Mindes.
Förfasades.
Inspirerades.
Gladdes åt att utvecklingen verkligen gått framåt.

Nu har jag ett prydligt litet mönsterarkiv att ställa i hyllan och jag kan lägga mig med ett lättare stickhjärta. Inspirerad som fan och stickstressad som alltid.

2 kommentarer:

Saannis - Fru & Blivande Mamma sa...

Det var nog det första jag gjorde när det blev en massa utskrifter hit och dit. Blir lätt så när man hittar så mycket på internet som man vill göra själv :) Jag har alla mina stickmönster förvarade i en pärm och mina virkmönster i en annan pärm. Dock funderar jag på att enbart ha en amigurumipärm för där ligger det mest mönster från virkpärmen. Man får helt enkelt försöka hitta en bra lösning till sitt eget. :)

Jenny sa...

Ja, alla system är bra bara man är nöjd själv! Jag har faktiskt varit lite smånöjd med mig själv över det här hela dagen.

Livet- lite i taget sådär.