måndag 11 januari 2010

Flygstickning


Ett bra sätt att fördriva tiden på flyg är stickning, det är underbart att kunna kombinera att jag reser mycket i jobbet med min hobby.

Dessa Evangeline började jag sticka på under flygresan från Buenos Aires till Paris. Anledningen till att det blev ett till par Evangeline är att jag inte hade med mig något mönster och det här kom jag ihåg utantill.
Jag hade ett nystan Debbie Bliss i grönt som jag räddat från en reakorg på Nysta + lite restgarn från de långa Evangeline som jag stickade i present till Maria.

Min plan är att sticka tumvantar om garnet räcker (det är lite för kallt för handledsvärmare nu) Det är därför som jag stickar på båda samtidigt - då ser jag när garnet börjar ta slut.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
Får man sticka på fygplan??? När jag åkte till Italien så vågade jag inte ta med min stick med risk för att dom skulle ta mig som terrorist och kanske beslagta min stick (hemska värld). Tacksam för svar. Jättefina vantar du gör.
Mvh
Pernilla

Jenny sa...

Hej Pernilla,

Trevligt att du tittar in!.
Eftersom Sara agerar businesswoman och sörplar vin i Paris så svarar jag på din fråga.

Man får ta med en stickning om man använder trästickor eller rundsticka. Jag har bla flugit till och från USA med en stickning i handbagaget och de har mest fnissat åt mig i säk.kontrollen.
Meningarna går väl isär när det gäller långa stickor men man kan alltid ringa flygbolaget innan, jag har förstått att det inte är en helt ovanlig fråga.

Sticka på! Det är ett oerhört bra tidsfördriv på ett flygplan!

Mvh,
Jenny