fredag 1 januari 2010

This is the year!

Vi har nu kommit ut på andra sidan nyåret som spenderades med kära vänner i ett översnöat Jävre. -15 grader och snöfall gjorde det lätt att stanna inomhus under en filt. Kvällen flöt sakta fram över ohemula mängder mat, gott i glasen, vedeldning och några ytterligare varv på storstickningen. Min andra hälft här på bloggen lever och mår väl, hon syns inte så mycket efter att lillhunden gnagde sönder strömkabeln till datorn men jag kan bekräfta att det stickas flitigt här i bakgrunden, både igår och idag.

Som avslutning på ett ganska så kasst stickår (för min egen del) har jag färdigställt de röda Kerttu-sockarna. De är tvättade och blockade och ska levereras till syster imorgon.
Kerttu- allt är förlåtet! Jag fantiserar redan om ett par turkosa till mig själv. Eftersom ett sticklöfte för 2010 är att använda garn från stashen har jag redan gjort en mental notering om vilket garn jag ska bruka och jag är lite impad över mig själv som faktiskt valt ett garn jag redan äger.

I år har jag lagt fram tre sticklöften som kan vara hälsosamma för mig att följa.

1) Mer stickning, mindre jobb.
2) Använd garn du redan har.
3) Testa nåt nytt!

Inte helt tråkigt, ju.

2 kommentarer:

Händer på Haga sa...

Hej. Jag har nu ägnat en stund åt att läsa igenom er blogg. Ni gör mycket fint, och skriver lite roligt också. Jag gillar särskilt era mössor och fisksockarna! Bra tips om att färga skinnknappar med skofärg, det ska jag prova.
Nyårslöftena för i år låter helt logiska, det kan gälla för fler.

Jenny och Sara sa...

Hej Händer på Haga, vi får tacka för så mycket för komplimangen!
Kom gärna tillbaka till oss nån gång!

PS. Vilken mysig blogg du har startat!